Snelle traveling sheets actie.

We gaan jullie creatief aan het werk zetten want de tijd gaat ten slotte sneller als je lekker bezig bent.
Het Plan:
Een traveling sheets boekje maken van jullie bijdrages voor op de tentoonstelling tijdens de presentatie. Ja, er komt een heuse mini tentoonstelling van Round Robin projecten! Iedereen die ooit mee deed en is uitgenodigd voor de launch wordt gevraagd een of meerdere boekjes mee te nemen. Zo kunnen we al het moois eens in het echt zien. Leuk!
Daar kan nog best een boekje bij: als jullie nu op liggend A5 formaat (halve A4) iets moois maken wat een beetje in de sfeer is van Robin Magazine. Felicitaties mag ook, wensen, receptjes, wat jij leuk vindt. Je kunt het opsturen naar het bekende Robin Magazine adres (zie tab info) en wij zullen het last minute bundelen tot een boekje. Een paar van de mooiste inzendingen zullen we binnenkort ook hier laten zien.
Dan nog twee dingetjes: hou in ieder geval 1 cm van de linker kant vrij. En doe je inzending uiterlijk donderdag 11 oktober op de bus, dan hebben wij hem op tijd voor het feest.
Iets met het thema ‘roodborstje’ vinden we natuurlijk erg leuk!
Succes!
Advertenties

2 thoughts on “Snelle traveling sheets actie.

  1. Ik heb nog nooit met een round robin boekje meegedaan, maar wel aan het SoulCollage maken geweest en pas met een aantal voor een lieve blogvriendin travelingsheets gemaakt en die zijn samengebundeld tot een boekje. Was heel leuk om te doen. Ik doe graag mee en ga jullie wat sturen. Warme creatieve groetjes van Susan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s