Feest!

Lieve allemaal,
als eerste willen we jullie onwijs bedanken dat jullie in zulke grote getalen onze site hebben bezocht (ik denk dat we vandaag wel over de 6000 pageviews heen gaan, en dat in 13 dagen!), linkjes hebben geplaatst naar onze site, over ons hebben getwitterd en ons hebben geliked op facebook!
Want hoe meer mensen hier komen en een magazine kopen, hoe groter de kans dat wij er nog eentje gaan maken. En dat zouden we wel heel graag willen!
Nog een paar uurtjes en het is eindelijk zover; het feest met de officiële lanceringen van Robin Magazine!
We hebben er ontzettend veel zin in!
We krijgen het eerste exemplaar overhandigt, jullie kunnen er eentje kopen (er kan gepint worden, en ook de rest van de winkel is gewoon geopend), een mini workshop stempels maken van Mim voor maar 2 euro (graag contant), een tafel vol materiaal om aan de slag te gaan met een round robin project (Moleskine boekjes zijn daar ook te koop) en natuurlijk lekkere hapjes, drankjes, een tentoonstelling van round robin projecten. Te veel om op te noemen!
Vanaf morgen komen hier op de site de verkooppunten te staan, de uitleg van de diy’s, een aantal recepten en de give aways uit het magazine.
Ik beloof niet dat het er morgen allemaal al helemaal op staat, we willen ook een beetje bijkomen van deze hectische weken ; )
Ohja, vergeet bijna de give aways.
Het moleskine boekje is gewonnen door Hilda Belder. Hij zit al bij het magazine in de envelop en is onderweg naar jou.
De uitslag van de grote give away komt volgende week. Erg veel werk om al jullie stemmen te tellen, maar wat in het vat zit… ; )
Voor iedereen die vanavond komt, tot dan!
Voor de rest, wij hopen jullie hier nog vaak te zien!
Advertenties

7 thoughts on “Feest!

  1. Oh wat leuk jullie zijn nu lekker aan het feesten. Gisteren was ik bij MiM op bezoek, zo gezellig. Heb al eens een stempel workshop bij haar mogen volgen. Zo leuk. Dus hoop dat jullie allemaal heel veel plezier hebben én ik vind het zo leuk dat er een oplossing is gekomen voor Jenneke dat ze er toch bij kan zijn, super van jullie!Warme groetjes van Susan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s