Robin Magazine lancering!

Zijn jullie ook zo nieuwsgierig naar de foto’s van de lancering van Robin magazine?
Ik ook! Zoals altijd bij belangrijke gebeurtenissen, vergeet ik zelf foto’s te nemen, want geen tijd voor. Zo ook gisteravond!  

Natuurlijk staat alles wel  in mijn geheugen gegrift:
De warme ontvangst door boekwinkel Riemer & Walinga in Ermelo
De ontzettende aardige gasten die binnen kwamen stromen, en met zovéél. Zo gaaf, maar ook zo’n vreemd gevoel om te beseffen dat al die mensen daar voor ons en ons magazine waren gekomen. Slik.
De zenuwen die toch wel parten speelden toen we  -voor het eerst- een praatje door een microfoon moest houden, maar die al snel verdwenen toen het feest los barstte.
Melanie maakte het winnende recept en kreeg  bloemen en natuurlijk een Robin Magazine!
De magazines die als zoete broodjes over de toonbank  gingen en de complimenten  die om ons de oren vlogen. Wat was het gezellig! We genoten met volle teugen en maakten zoveel mogelijk praatjes met iedereen.
Er waren twee tafels waar men zich creatief kon uitleven. Uiteraard een Round Robin tafel en een tafel waar je een mini stempelworkshop van Mim kon volgen.  Je kan trouwens zo’n ontzettend gave roodborstjes stempel van Mim winnen. Kijk bij de give aways tab en doe mee!
Natuurlijk konden de gasten ook heerlijk struinen in de boekwinkel en leuke boeken scoren, maar ook stonden er heerlijke hapjes. Meegebracht door de gasten en door ons. Lekker!

Tegen half 11 verlieten de laatste gasten het pand, moe, maar voldaan en volgens mij heeft iedereen een TOP avond gehad. Dat smaakt naar méér 🙂
Lieve gasten..ontzettend bedankt dat jullie er bij waren en ons zo verwend hebben met jullie warme belangstelling en attenties, we kregen er echt een enorme boost van.
Nu gaan we even genieten van het succes, uitrusten , opruimen en natuurlijk nog heel veel magazines versturen!  In het magazine worden ook veel  leuke spullen weggeven, daar schenken de komende tijd ook alle aandacht aan!

Uitslag give away

De vreselijk leuke  retro en DIY give away is gewonnen door…… Leonie!!! Gefeliciteerd.
Wil je ons even je adres mailen?
Laten jullie het ons weten als jullie Robin magazine hebben  ontvangen en wat je er van vindt?
We zijn razend benieuwd!
Advertenties

5 thoughts on “Robin Magazine lancering!

  1. het was enorm gezellig, wat een leuke meiden zijn jullie en in heb vast een blik in het prachtige blad geworpen alles ziet er enorm gaaf uit, de mijne is onderweg ☺. dank je wel voor deze kans. en succes meiden met alles wat nog op jullie pad gaat komen,leonie van harte gefelies met de give away.lieve groet jenneke

  2. Het was idd een geslaagd feestje. En het Robin Magazine is ook heel leuk geworden. Badankt hiervoor. ( de mooie bos bloemen staat hier gezellig op de tafel, helemaal mijn kleur, paars.)Liefs, Melanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s