En nu? Koken!

We zijn behoorlijk trots op alle mooie inzendingen die we kregen voor het eerste Robin Magazine. Sommige recepten waren net kunstwerken, echt fantastisch. Maar nu waren wij eigenlijk wel héél benieuwd of jullie al recepten uit Robin Magazine hebben klaargemaakt.

Deze week stuitten wij op de blog van Elke Dag Zaterdag, die had namelijk de chocoladetaart uit Robin Magazine al klaar gemaakt. Wat mooi hè.

Wat mooi hè, deze taart van Elke Dag Zaterdag

Janina maakte trouwens zelf ook een heel lekker recept voor Robin Magazine: een bokkenpootjes-walnotentaart. Echt zalig! Heeft één van jullie die misschien al geprobeerd te maken?

Mochten jullie al recepten hebben uitgeprobeerd, laat het dan vooral weten! Stuur de foto van het recept dat je hebt gemaakt naar robinmagazine@gmail.com of laat hieronder in een berichtje een link naar je blog achter. Dan komen we wel even kijken! En wie weet staat jouw gerecht hier dan binnenkort te pronken!

En dan nog wat leuks! Voor een ieder van jullie die ons weleens vraagt ‘En, liggen jullie bij de Bruna?’… wij liggen dus inderdaad bij één Bruna, die in Zeewolde! Ja ja. Wij zien dit natuurlijk als het begin van iets heel groots 😉 Dus mochten de grote Bruna-heren/dames dit lezen: mailt u ons gerust, wij liggen graag bij u in de winkels! Mochten jullie trouwens nog leuke boekwinkels, creatieve winkels, hobbywinkels etc. weten bij jou in de buurt waarvan jij denkt: ja, maar die moeten gewoon Robin Magazine gaan verkopen: stuur ons even een mailtje.

Advertenties

2 thoughts on “En nu? Koken!

  1. Oh, wat leuk, ik had het al gezien op de blog van elke dag zaterdag. Met niets meer dan mijn tekening in het magazine is het gelukt om de taart te maken. Dit is de ultieme "proof of the pudding, of beter gezegd Proof of the chocotaart…". Supergaaf om te zien dat iemand je recept maakt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s