Wereldeters

‘Dat ken ik niet’ en ‘Dat lust ik niet’. Héél bekende uitspraken aan de tafels van jonge ouders, toch? Ook schrijfster Marjolein de Vlaam hoorde dit soort kreten maar al te vaak aan tafel van haar kroost, als ze eens een lekker buitenlands gerecht op tafel zette. Gezelliger werd het er in ieder geval niet op. De Vlaam vond dat kinderen in ieder geval al en toe eens wat nieuws moesten proberen en bedacht een bijzondere methode. Die bijzondere methode werkte. En die bijzondere methode werd een boek: Wereldeters.

In Robin Magazine kun je een interview lezen met de schrijfster van Wereldeters, Marjolein de Vlaam. Hoe het zo kwam, hoe het boek werkt en hoe het kinderen dus écht aan het eten van vreemde gerechten krijgt, zonder klagen. Ja ja. Ja, echt dus! Lees het interview maar.

Wereldeters staat vol leuke verhalen en feitjes. Bij het boek zit een kookschrift met lekkere buitenlandse gerechten die kinderen ook best lusten. En er zit een paspoortje met landenstickers bij. Ook heel leuk natuurlijk voor kinderen (en stiekem ook voor ons grote kinderen, wij houden best van knippen en plakken!!).

En wat nou het allerleukst is: wij mogen één exemplaar van Wereldeters weggeven! Hoe leuk is dat! En ook nog twee paspoortjes met stickervellen. Dankjewel Wereldeters! Wat je moet doen om te winnen, lees je natuurlijk in Robin Magazine. Meedoen hoor!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s