Een nieuw begin.

Toen wij begonnen met Robin Magazine wisten wij natuurlijk helemaal niet wat wij konden verwachten, hoe enthousiast mensen zouden zijn en hoeveel magazines er verkocht zouden worden.

Inmiddels is het was ons betreft duidelijk. Het is een succes geworden! Het eerste nummer van Robin Magazine is namelijk bijna uitverkocht! Hoe gaaf is dat? Daar zijn we ontzettend trots op en we willen jullie dan ook allemaal ontzettend bedanken voor jullie steun en enthousiaste reacties.

… Maar jullie lazen het goed. We hadden het over een eerste magazine. Wil dat zeggen dat er ook een tweede komt? JA! Wat ons betreft wel (en een derde en een vierde). Sterker nog, we zijn héél druk bezig met een héél leuk idee voor nummer 2 van Robin Magazine. En het nieuwe thema is… papier! Ja, en jullie mogen ook weer meedoen aan het nieuwe nummer als jullie willen. Daar kunnen jullie hier meer over lezen.

paper give away banner

En om het te vieren… organiseren we ook een hele mooie papier-give away. Kunnen jullie alvast even voelen, ruiken en proeven (eh??) aan ons nieuwe nummer! De give away kun je hier vinden, of klik bovenaan de site op de afbeelding van de give away.

We hopen jullie hier veel te zien!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s