De cover van Robin Magazine #2

Het was een gister een hele onderneming om met al die sneeuw en gladheid op de locatie van de shoot te komen. Vooral voor Esther die een heel stuk snelweg moest trotseren op de ochtend met de drukste spits ooit! Maar we zijn er allemaal gekomen, en best op tijd.

En niet alleen buiten was het koud, ook binnen. We mochten de shoot doen bij Quip & Co, een winkel gevestigd in een oude smederij. Het zijn twee grote oude hallen vol met hele gave industriële meubelen. En niet alleen mochten we daar de mooie ruimte gebruiken, ook de meubelen! RM2-4

Kris en ik hadden veel leuke spullen mee en Esther haar camera en wolletjes. Er werd  heel wat geschoven, veranderd, hergroepeert  en dan toch weer terug naar iets wat we eerder al hadden, maar dan nét anders… En het resultaat is echt zo gaaf geworden! (Ik heb ook een paar foto’s met mijn telefoon genomen, en af en toe móet ik er gewoon even naar kijken!)  Maar we gaan de cover natuurlijk nog niet onthullen, wel hebben we vast wat sneaks voor jullie, dan hebben jullie iets om naar uit te kijken!

RM2 RM2-2 RM2-3Nog even geduld! ; )

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s