Shop Etsy Lokaal

Bij Robin Magazine houden wij van kleine, bijzondere websites! Je zag producten van die leuke webshops al terugkomen in ons eerste nummer op de ‘We Like…’ pagina’s en ook voor het tweede nummer hebben we weer veel bijzondere spulletjes en leuke shops gespot. Niet zo gek dus dat wij per week uren rondneuzen op Etsy en Dawanda. Er is ook zoveel unieks te vinden!
Etsy EnSuus
Kopen jullie graag bij Etsy winkels? Dan is er nu een reden om daar mee te beginnen om daar vooral mee door te gaan: Etsy lokaal. Om Etsy wat beter bekend te maken in Nederland heeft een aantal Nederlandse shop owners de handen ineen geslagen en is begonnen met Etsy lokaal. Wat mensen die kopen van Nederlandse Etsy shops mogen beloond worden! Die krijgen dus gratis verzending! De shop owners hebben kortingscodes aangemaakt en daarmee worden je items gratis binnen Nederland of de regio verzonden. Dat scheelt weer!
Etsy HuntersKitchen
Er zijn inmiddels heel wat Nederlandse Etsywinkels bij het initiatief aangesloten, dus of je nu op zoek bent naar hand gemaakte kinderkleding, sieraden, tassen of schilderijen of naar bijzondere vintage: het kan!
Etsy ThreadYarnKnot
Weten welke winkels meedoen met het initiatief? Volg op Twitter de hashtag #etsylokaal of stel een vraag met #etsylokaal. In dit document  zie je welke winkels allemaal meedoen en met welke codes je korting kunt krijgen.
Advertenties

3 thoughts on “Shop Etsy Lokaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s