Met de hand.

Metdehand is een website waar iedereen die van handgemaakt houdt terecht kan. Je kunt er je creaties verkopen en ook die van anderen kopen. Handgemaakte producten zijn origineel. Ze zijn met aandacht en liefde gemaakt, en dus vooral niet dertien in een dozijn! Vandaag de dag is handmade ook meer trendy dan ooit. We houden nu eenmaal van spullen waar een verhaal achter zit. Waar dus met hand en hart aan is gewerkt.

Maar ze bieden meer dan dat. Metdehand is het platform voor liefhebbers van handmade, vintage en oude spullen in een nieuw jasje. Dat doen ze vooral door inspiratie te delen via sociale media: hun blog, nieuwsbrief en pinterest. Maar ook via twitter, facebook en hyves.

Er zijn nog steeds mensen die niet van online shoppen houden. Daarom laten zij ook met veel plezier hun gezicht zien. Zo zijn zij regelmatig te vinden op trendy fairs en beurzen (bijvoorbeeld de SundayMarket en de Hip&Handgemaakt beurs) en zetten we zelf ook allerlei activiteiten op. Denk daarbij aan workshops en symposia. Hou de agenda dus in de gaten!

Ook staan er leuke freebies op de site zoals dit bootje dat we hebben gebruikt voor de cover van Robin Magazine #2.IMG_9031 a
Het bootje is hier gratis te downloaden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s