Lien

Hallo lieve medebloggers! Mijn naam is Carolien, kortweg ‘Lien’ genoemd en ik sta met een eigen column in het nieuwste Robin Magazine.

Toen kris me voor het eerste nummer vroeg, dat over koken ging, riep ik meteen dat ik daar echt niet goed in ben. Maar volgens Kris was het geen probleem: ‘Dan schrijf je dáár toch over’. En zo gooide ik al mijn bezwaren overboord en kwam ‘Keukengeheimen’ tot stand. Begin dit jaar werd ik voor het tweede nummer gevraagd. Ontzettend leuk, zeker toen ik hoorde van het thema ‘We Love Paper’. Ik kon alleen maar denken: ‘Me too’. Papier is mijn basismateriaal voor alles dat ik maak: verhalen, columns, brieven… ik zou niet zonder kunnen. En hoewel ik veel op de computer uitwerk, wil ik na afloop toch altijd even een printje. Om het verhaal te kunnen voelen. Letterlijk.typewriterJullie kennen me misschien wel van mijn keetje. Ik heb een Pipowagen in de tuin staan en die vormt een beetje de rode draad op mijn blog. Als ik mijn liefde voor schrijven in één adem met het keetje noem, hebben mensen gelijk een beeld van mij. Dat ik daar op een oude typemachine verhalen zit te tikken. Met uitzicht op het kippenhok en de moestuin. En dat ik af en toe de rood-wit geruite gordijntjes opzij schuif om de zon binnen te laten. Bekentenis: ik schrijf er eigenlijk nooit! Dat doe ik binnen waar het behaaglijk warm is (zeker afgelopen winter!). Maar ik ga wel vaak naar de keet om gewoon even te zitten, een kopje thee te drinken en inspiratie op te doen voor een nieuw blogje of een column. Dus eigenlijk ontstaan mijn verhalen toch een beetje op deze plek.KeetjevanLienSinds ik blog kan ik nog meer doen met mijn liefde voor het schrijven. En dat bloggen, dat heb ik weer aan Round Robin te danken. Want toen ik twee jaar geleden meedeed aan het maken van een Round Robin Notebook, was het een ‘vereiste’ dat je een blog had. Nou dat had ik niet, maar dat project was te leuk om te laten schieten. Dus flanste ik provisorisch een blogje in elkaar, dat zou ik dan na afloop van het project er weer afhalen. Inmiddels zijn we twee jaar verder, het boekje is al lang en breed klaar en mijn blog is nog steeds online.

Dus Kris, Marjolein en Esther… alleen al daar ben ik jullie heel dankbaar voor. Maar natuurlijk ook dat ik een plekje kreeg in jullie mooie tijdschrift!

Ik zou zeggen, kom eens gezellig langs in de keet, maar koop vooral ook het Robin Magazine. Want wat is dat mooi geworden! We love paper.
Yes we do!!

Groetjes,

Lien

Advertentie

3 thoughts on “Lien

  1. Hey die Lien wat een gezellig stukje heb je hier geschreven. Gelukkig dan maar voor ons dat je blog nog steeds bestaat en dat je een actieve blogster bent. En wie weet kom ik nog wel een keer hoogstpersoonlijk op bezoek in je keet ;). Jij kwam al pas bij mij op bezoek voor een boekenruil, maar hihihi dat is natuurlijk niks nieuws voor jou whahaha.
    I love paper too, yes I do.
    Knuff Susan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s